• Aktuelt

 • 23.3.23: Vi har nå gått over til ny Norsk Bildelkatalog for alle brukere.

  Husk å velge riktig brukerfilter (grossist/importør) ved første pålogging. Katalogen vil åpnes i sist brukte filter neste gang. FastClick (delesøk via ikoner) eller vanlig søketre kan endres i størrelse med hakene på høyre side.

 • 21.03.23: Vi ruller ut en fornyet utgave av NBK i løpet av uka.

  Den vil sannsynligvis ha noen feil og mangler, men dette vil bli rettet etter hvert. Ny utgave vil gi større muligheter for importører til å spisse sitt varearkiv og mye raskere oppdateringer. Noen justeringer vil bli gjort rundt sorteringsrekkefølge og vi mangler fortsatt standard brukerfilter ved oppstart av katalogen, men den startes i sist brukte filter.

 • NB BILTEK -Komplette biltekniske data på internett

  Les mer
 • Driftsmeldinger

  Det er ikke meldt om feil ved systemet. ____________________________ Norsk Bildelkatalog er ikke tilgjengelig mellom kl. 00 og 01. Priser, antall og handlekurv kan av vedlikeholdsårsaker være utilgjengelig i en periode etter kl. 21. ____________________________ PROBLEMER MED LOGIN? GLEMT BRUKERNAVN / PASSORD ? ____________________________

  Les mer
 • Juridisk / GDPR.

  NBK omfatter i hovedsak kjøretøy som er beregnet for det norske markedet og det vil derfor kunne forekomme avvik ved bruktimporterte kjøretøy.

  Les mer

 Norsk Bildelkatalog - en felles bransjeløsning etablert av ledende bildelimportører, gir de beste bruks- og prisfordeler.

De fleste bildelimportører er med. Norsk Bildelkatalog er et sentralt hjelpemiddel for hele bilbransjen. Importørene har også et tett samarbeid med lokale grossister og bilverksteder.

Bedre fortjeneste for verkstedene.
Norsk Bildelkatalog gir trygghet for mer effektiv drift av verkstedet. Godt, oppdatert katalog gjør det lettere å finne frem til bil-modeller og riktige deler. Dette reduserer feilbestillinger og returer, og gir innsparing i arbeidstid og telefonutgifter. Erfaring forteller om mer enn 20% økt effektivitet!

Grunnlaget er det beste.
Alle katalogdata kommer fra bildelprodusentene, og det er deres ansvar å sørge for at katalogen alltid er oppdatert. En europeisk løsning med alle de ledende bildelprodusentene som deltakere vil sørge for at spesifikasjonene alltid er riktige.


Tilfredse kunder og større fortjeneste.
Norsk Bildelkatalog gir trygghet for å finne frem til riktige deler på en effektiv måte. Letetiden reduseres, og du er alltid sikret korrekte spesifikasjoner. Med god oversikt og hurtig fremskaffelse av nødvendige deler oppnås en raskere og mer ryddig behandling av kundene.
Lagerholdet rasjonaliseres og kundene kan få mer oversiktlig tilbud på jobbene. Dette gir også bedre mulighet for mersalg og god fortjeneste.

Her finner du oss

 

 

 


Vis større kart

 

 

Besøksadresse: Biskop Gunnerus' gate 14A, 0185 Oslo - Tlf. 22 64 49 70 - Faks: 23 17 20 50 - post@norskbildelkatalog.no
Postadresse: Norsk Bildelkatalog SA, Postboks 545 Sentrum, 0105 Oslo