• Aktuelt

 • 14.04.15. Vi har nå oversatt NB Biltek språkpakken til Norsk. Innspill mottas med takk, om det skulle være oversettelser som burde endres.

 • 9.4.15. Katalogen er nå oppdatert til V. 2-2015. NB-Biltek har fått et fornyet grensesnitt, men dessverre noe problemer med norsk/engelsk. Dette rettes så raskt som mulig.

 • Driftsmeldinger

  - Det er for tiden ikke meldt om problemer med systemet. __________________________ - Norsk Bildelkatalog er ikke tilgjengelig mellom kl. 00 og 01. Priser, antall og handlekurv kan av vedlikeholds årsaker være utilgjengelig etter kl. 21. __________________________ PROBLEMER MED LOGIN? GLEMT BRUKERNAVN / PASSORD ? __________________________

  Les mer
 • Opplysninger / Juridisk

  NBK omfatter i hovedsak kjøretøy som er beregnet for det norske markedet og det vil derfor kunne forekomme avvik ved bruktimporterte kjøretøy.

  Les mer
*

Brukernavn

Passord

 • Prøv NB-BILTEK, Norsk Bildelkatalogs løsning for tekniske data gratis.

  Prøv NB-BILTEK, Norsk Bildelkatalogs løsning for tekniske data gratis.

 Norsk Bildelkatalog - en felles bransjeløsning etablert av ledende bildelimportører, gir de beste bruks- og prisfordeler.

De fleste bildelimportører er med. Norsk Bildelkatalog er et sentralt hjelpemiddel for hele bilbransjen. Importørene har også et tett samarbeid med lokale grossister og bilverksteder.

Bedre fortjeneste for verkstedene.
Norsk Bildelkatalog gir trygghet for mer effektiv drift av verkstedet. Godt, oppdatert katalog gjør det lettere å finne frem til bil-modeller og riktige deler. Dette reduserer feilbestillinger og returer, og gir innsparing i arbeidstid og telefonutgifter. Erfaring forteller om mer enn 20% økt effektivitet!

Grunnlaget er det beste.
Alle katalogdata kommer fra bildelprodusentene, og det er deres ansvar å sørge for at katalogen alltid er oppdatert. En europeisk løsning med alle de ledende bildelprodusentene som deltakere vil sørge for at spesifikasjonene alltid er riktige.


Tilfredse kunder og større fortjeneste.
Norsk Bildelkatalog gir trygghet for å finne frem til riktige deler på en effektiv måte. Letetiden reduseres, og du er alltid sikret korrekte spesifikasjoner. Med god oversikt og hurtig fremskaffelse av nødvendige deler oppnås en raskere og mer ryddig behandling av kundene.
Lagerholdet rasjonaliseres og kundene kan få mer oversiktlig tilbud på jobbene. Dette gir også bedre mulighet for mersalg og god fortjeneste.

Her finner du oss

 

 

 


Vis større kart

 

 

Alf Bjerckes vei 22a, 0581 Oslo - Tlf. 22 64 49 70 - Faks: 23 17 20 50 - post@norskbildelkatalog.no